fredag 6. januar 2012

Plutselig tilbake!

Oi..! Jeg visste det var leeenge siden denne stakkars bloggen hadde fått noen omsorg, men at det nesten begynte å bli et lite år siden sist visste jeg jammen ikke. Jaja, jeg er nå plutselig tilbake i hvert fall :) Blogg-lyst kommer og går vel litt hos de fleste? Det er jo kjempekoselig å se at her faktisk er kommet nye hilsener på gamle poster, blir litt rørt jeg :)

 Det har blitt strikka mye siden sist jeg la ut noe her på bloggen også. Aller mest har det blitt til et lite spillernytt tantegull, også en del sokker og litt annet småtteri. Og som alltid har jeg en staselig stabel med nesten ferdige ting også... Nå er 2012 et egoistisk nytt år for meg! Så planen er å strikke mere til meg selv og gi bort mindre, men ingen regel uten unntak - og tantegullet er selvsagt verdens fineste unntak! ;-)

 Av det som har blitt ferdig - og ikke er gitt vekk tantegullet eller andre - så er det ikke så mye egentlig. Dette lille sjalet strikka jeg i hvert fall til meg selv i sommer, det er Feather and Fan Comfort Shawl som både er gratis oppskrift og norsk versjon til nedlasting på Ravelry. Det ble et passelig lite sommersjal av et nøste Mini Palett fra Sandnes. Garnet er jeg ikke særlig fan av, er visst bare fingrene mine som ikke tåler entråda garn som er nylonforsterka særlig godt - selv om fargene er fine :)
Så kanskje får jeg denne vesten til meg selv ferdig før vinteren er over...? En påbegynt vest fra et av Sandnesgarn sine hefter, som jeg strikker i Fritidsgarn. Garnet er litt for grovt for sarte armene mine, så det blir bare noen omganger i slengen, heldigvis er det tykke pinner da! :-)


Og det var det rareste - nå kjennes det jammen litt godt å skrible litt på bloggen igjen! :-) 

8 kommentarer:

lirosa sa...

Gratulerer med tantegull, klart man må strikke til slike små! Godt strikkeår ønskes:-)

Susan sa...

Hei!!!
Så koselig å se deg her igjen!! Jeg har ikke vært så aktiv på blogg eller forum i det siste jeg heller.

Gratulere med nytt tantegull!! =)))

Sjalet var utrolig fint! Og jeg gleder meg til å se den vesten ferdig....fiiiine flettene!

Klem

Ellen Karin sa...

Så godt du er tilbake. :)
Det Feather & fan sjalet var kjempefint. Det har stått på min "todo"liste lenge også, men det er stadig ting som havner foran det i køen.
Støtter absolutt ego-året ditt altså. Det har lett for å bli til at vi gir bort alt vi lager. Jeg er også egoist så langt i 2012. Har strikket meg en hals, og i dag har jeg begynt på et vottepar til meg selv. :)

Ønsker deg et riktig godt nyttår. :)

Beate sa...

Hurra for at du blogger igjen!!
Og fine sjalet da!!!

Kaninen sa...

Så hyggelig at du er tilbake! Ikke at jeg er så aktiv på blogg for tiden selv.

Flott sjalet med lekre farger, som vanlig. ;)

Smarie sa...

Så hyggelig at du er tibake i blogglandia pakkalakka :-)) Nydelige sjalet , herlige farger. Og du er så heldig å ha et lite tantegull å strikke til. Kos deg med både strikk til deg og tantegullet.

Klem

Myrte ♥ sa...

Koselig at du har fått liv i bloggen din igjen =)

Du og du, den vesten tror jeg blir knallfin!

Jeg blir veldig glad for gule plastdingser, så herlig at du tenkte på meg da julestrømpebosset skulle kastes! Det er ingen hast, så du kan bare samle litt om du vil, tusen takk!

Myrte-klem

Torhild Reidardatter sa...

Hyggelig å se liv her igjen;) tillykke med tanteban`og både vest og sjal er flott. God strikkelyst i januar

Nissefar

Nissefar kom på besøk i år også - noen strikkegaver blir i hvert fall brukt en gang i året :)