tirsdag 8. februar 2011

Litt garn... *kremt*

La oss begynne med alt det jeg har vært flink med! Jeg har nemmeligen IKKE KJØPT - 20 nøster fritidsgarn til kjole, 4 nøster duett bare for å prøve, 4 nøster gråblå alfa fordi fargen var så fin, 6 nøster blekblå og kraftig nedsatt sisu, 2 nøster kitten mohair, 6 nøster rosendahl i oransje og lilla fordi jeg plutselig har fått sånn merkelig trang til oransje?, 6 nøster av noe tykt, rart garn i flotte farger i en salgskurv. Ikke kjøpte jeg 2 nøster sisu fantasy heller, til tross for fine farger, og heller ikke 4 nøster sandnes alpakka i blått og beige.

Så når en ser sånn på det - så har jeg i grunn vært innmari flink! For Domus'en min har hatt 20% på alt garn og Nille hadde jo ta 3 for 2, og det skal sterkere strikke-sjeler enn min sin for å stå imot sånt...

Det ble en liten pose med garn hos Nille... Men hundrelappen for rein ull i fine farger til å leke seg med er jo røverkjøp! Sant..? Istedet for blomster til helga bestemte jeg *knis*




Også begynner jeg å lengte etter vår, og da får jeg sånn lyst på sterke farger og nye krus - av alle ting. Men når jeg begynner å se på nye kopper og krus er bombesikkert vårtegn *knis* Nå trenger jeg egentlig ingen nye, og har slett ikke plass i skapet, så sokkegarn i knæsj grønn var mye lurere valg! Sant...? Dessuten mye billigere enn Mummi-kopp! Og dessuten kan det bli bursdagspakke til mammaen, så det så!



Også har jo Garnstudio kommet med nytt, deilig garn - babyalpakka og silke *smelt* Fæle folka har jo introduksjonstilbud på nye garna sine... Så jeg var veldig flink som kom ut med bare tre stakkars, små nøster! *nikker masse* Mon tro om de ikke trenger noen flere søsken...?



Nevner ikke nøstet med On-line sokkegarn, for sokkegarn teller jo ikke ;-)

Og med tanke på hvor galt det kunne ha gått, så har jeg jo i grunn vært ganske flink??


PS.
Kjolen har tippa forbi 56 cm! Med litt nistrikking er jeg jo straks på 60 cm og kan begynne på bærestykket - hurra!

10 kommentarer:

Monstermønster sa...

Ahem... her ble åtte nøster Babyalpaca Silk med i posten, uten annen grunn enn at det ar tilbud og myyyyykt garn. Kjøpestopp i januar? Tja...

pakkalakka sa...

*knis* nei, det har vi IKKE hørt om! ;-)

Og er i grunn litt bekymra for om det ikke ble med litt babyalpaca silk hjem... Slett ikke umulig at jeg må tilbake etter bittelitt mer... *plystrer uskyldig*

gyldenkron sa...

Hehehehehe, nå ler jeg snart brokk på meg. Du er nå søt er du. Herlig garnhimmel

Susan sa...

hihihi så herlig! Masse flott garn Pakkalakka! Gleder meg til å se alt det fine du skal lage med det!

Endte opp med en stor pose silja garn på nille i går jeg også. Mørk grå og lys grå. Nok til to kjoler hvis jeg gidder. Har en ide som jeg har begynt å strikke ¨prøvelapp¨på. Garnet var så glinsende, så du det? Kun de to gråfargene som glinset, lekkert.


Kjekt å se att du har kommet så langt på kjolen din! Gleder meg til å se den ferdig! =)

krissimor sa...

Du er flink, som IKKE kjøpte alt det der! Og som en strikkedame sjøl, kan jeg jo ikke annet enn bekrefte at garnsalg MÅ jo benyttes!

Beate sa...

hi hi, alt du ikke kjøpte veier vel opp det du kjøpte, så da gikk det ut i null, er det ikke sånn?

mono sa...

Lekre farger, snuppa! =)

Anonym sa...

Jeg har kjøpt glinsterende blå sokkegarn hos nille, for naboer...han trenger sokke. Han kom in med en hjul i sin sokker hhahaha og bare prøve å la merke hele tid det tå er kalt. Søt mennesker han er.
De nyhet senja nøste glinster fint. Høper kvaliteit er samme :-)

Spennende å folge vhat du skall lage pakkalakka!

Hilsen, betje

Maren sa...

Hihihi! Liker tankegangen!!

Kaninen sa...

Kjenner meg så godt igjen, Pakkalakka! Garn overalt!

Synes du er flink som også begrenser deg! :)

Nissefar

Nissefar kom på besøk i år også - noen strikkegaver blir i hvert fall brukt en gang i året :)