lørdag 26. juni 2010

Stripete togstrikk

Hva gjør man når man sitter maaange lange timer og humper på toget? Og man tilfeldigvis har både et strikketøy og et kamera tilgjengelig... Knipser mange bilder vel! ;-)Legg merke til ullstrømpebuksa.... Sånn rett før St.Hans, sukk ja....

Ellers er jeg veldig fornøyd med endelig å knekt 'sokkekoden' - og strikker disse helt uten oppskrift! :-D
De er en øvelse i å håndtere to garn på en gang og i å strikke striper (sånn uten å kutte garnet... *kremt*). Det går overraskende greit i grunn. Litt plunder å drive å snurre garn sånn, men nå får jeg det snart til uten å stramme for masse. Har lært at snurrer man den ene veien synes det ikke på rettsiden, mens snurrer man den andre veien synes det lett. Det neste jeg må lære er å huske på hvilken vei som gjør hva.... ;-)

Stripesokkene er også en øvelse i å IKKE rekke opp...! Forklarer - når det er feil som ikke har noe å si for at sokken kan brukes. Er litt hardt for meg... Vil gjerne helst ha det perfekt, om det nå synes eller ikke.... Så jeg øver meg :)

2 kommentarer:

Else-Maries verden sa...

Fint å ha noe å henge fingrene i på lange togturer :) Håper du satt godt :) Og du har jo blitt råflink på lestestrikking :)Klemmer

pakkalakka sa...

Snuppa! :-D satt da godt jeg ;-)Dette er faktisk det femte paret som blir helt ferdige! *stolt* Skulle akkurat til å sette meg ned og feste tråder nå :)

Nissefar

Nissefar kom på besøk i år også - noen strikkegaver blir i hvert fall brukt en gang i året :)