fredag 2. juli 2010

En liten sommerforelskelse :)

Se så nyyyydeligvakre!! :-D Er det rart jeg blir helt sånn varm inni meg av tanken på disse?! *Sukker henført*

Når jeg tenker tilbake er det vel kanskje ett års tid siden jeg fikk ta disse herlighetene hjem... Men nå er første gangen jeg har brukt dem. Jeg har liksom ikke hatt samvittighet til å bruke dem når jeg vet hvor mye de har kostet... Ja, det er faktisk logisk inni hodet mitt *leeer* De kommer fra Garnhuset (?) i Trondheim :)

Jeg har mange 'fargepinner' (Harmony Woods) som jeg også er veldig glad i, det er ikke det. Praktiske med de som 15 cm er det også. Men disse - de er bare hakket bedre altså :-D De er av rosentre - hør hvordan bare det er vakkert :) Mnjo - man kan vel si jeg har en liten sommerforelskelse på gang ;) Men de er rett og slett utrolig deilige å strikke med :) Jeg vet ikke helt hva som gjør det i grunn...? Det får jeg tenke på neste gang jeg bruker dem - pulsvarmerene som er med på bildene her ble ferdige på rekordtid, siden jeg ikke klarte å legge strikketøyet fra meg ;)


Og det er mulig det bare er min fantasi, men ser ikke dette strikketøyet litt ut som et skummelt innsekt - en flått eller noe?

Eller kanskje ei morderisk sjøpølse?! *kniser* Hva ser du? :)

3 kommentarer:

gyldenkron sa...

Ikke flått! *grøsser* Ser ikke annet enn strikketøy jeg, er nok for trøtt til å fantasere, hehe.

pakkalakka sa...

*knis* er vel jeg som ser flått overalt etter masse skriverier i avisa om at de kanskje er kommet hit også...! :-o Vi er IKKE vant til sånt!

Else-Maries verden sa...

Hehe en blanding mellom flått og sjøkrepsmonster kanskje *s*

Og nå har jeg mata sauen din!! Den var jo ihjelsulten,stakkars ;)

koseklemmer :)

Nissefar

Nissefar kom på besøk i år også - noen strikkegaver blir i hvert fall brukt en gang i året :)