lørdag 22. januar 2011

600 meter kjole!

Og fremdeles knapt en liten tredjedel unnagjort... Men nå er kjolepausen snart over (les: jeg har straks nye sokker!) og det er på tide å dra fram kjolen igjen. Her er det bare å være streng med seg selv om det ikke skal bli kjole-UFO, og det vil vi IKKE ha!
Jeg har altså strikka opp første hespa med garn, og det rakk til 27 cm kjole. Ifølge oppskrifta er jeg litt over halvveis på skjørtet! :) Men tenker jo å strikke på en ca 10 cm da. Littegranne bekymra for at kanten nede ruller seg sånn, men jeg har jo fulgt oppskrifta... Får håpe det hjelper med damping - når jeg engang kommer så langt.

Har fått plassert 5 plastmarkører nå - en for hver femte centimeter - også bare irriterende nesten en til! Men er nå kommet så langt at det begynner virkelig å bli endel kjole som skal flyttes rundt for hver omgang. Bestilt meg noen nye knalloransje maskemarkører også, sånne motivasjonsmarkører for hver 200 maske - det skal nok gjøre susen tenker jeg! :)


Her ligger de neste 1200 meterene og venter på meg.... Ser da uskyldig nok ut? Jeg skal ikke la dem overvinne meg! Så det så! *ler*We meet again... Her er det bare å gå rakt på!Bare felle tå på den andre sokken min - men så - da blir det kjolestrikking da! :)
Ønsker alle som titter innom riktig god helg! :)

3 kommentarer:

Tove sin strikkeside sa...

lykke til med kjolestrikking videre. Kjenner meg igjen i å lage seg kortsiktige mål.

krissimor sa...

Heia, pakkalakka! Dette er jeg helt overbevist om at du klarer, og så snart du er ferdig med skjørtet, går det nok fort unna!

mono sa...

Markørene kommer til å lyse opp for hver 200. maske! Kjekt! =)

Den kjolen din kommer til å bli fantastisk lekker i den nydelige blå fargen! =)


PS! Ordbekreftelsen jeg må skrive inn nå er denim! *fnise*

Nissefar

Nissefar kom på besøk i år også - noen strikkegaver blir i hvert fall brukt en gang i året :)