fredag 7. januar 2011

Nessie den tredje

Nessie nummer tre er på vei av pinnene, og det er like gøy å felle av denne gangen! Jupp, det krøller seg denne gangen også *ler* Nå er det bare en million milliard masker igjen å felle av... Les: ca 600 ;-)
Fargene er nå slett ikke så grå som på det bildet, men måtte bare vise fram hvordan det snurrer seg - like fasinerende hver gang :)

Bildene under her er fra begynnelsen på skjerfet, og fargene er mye riktigere. Lekre lyse og mørke petrol-farger :)


Maskemakørene er fra Mono , og de tror jeg jammen er litt magiske! Noen har kanskje lagt merke til at jeg mister ting rett som det er...? Men disse magiske maskemarkørene har jeg ikke mista noen av, til tross for at de glipper mellom fingre og triller bortetter gulv - de dukker alltid opp igjen :)

Men - det var rett etter at jeg tok dette bildet og på min tredje Nessie - at jeg innså at det holder i grunn fint å bruke bare to markører *rødmer*. Det er bare å flytte den hver gang du snur arbeidet *kremt* Jaja.... Det går nå rundt under topplokket - om det nå ikke går så fort alltid ;-)Men nå er det natta - får felle videre i morgen :)

Forresten - om noen lurer på hvor Nessie nr 1 er blitt av, så har jeg bare ikke fått til å ta noen bilder som jeg er sånn passe fornøyd med ennå...


2 kommentarer:

Else-Maries verden sa...

Nyyyyyyyyydelige Nessier :)) Jeg _vil_ også ha sånn :) Det blir garantert strikking på meg når jeg er ferdig med det jeg holder på med og skal begynne med...og..og ...og..iallefall veldig snart :))

Godklem

pakkalakka sa...

Og vet du snuppa, denne hadde jeg tenkt skulle bli din faktisk! Bare atte den ble så fryktelig laaaang....! Lykke til med alt du holder på med :)

Nissefar

Nissefar kom på besøk i år også - noen strikkegaver blir i hvert fall brukt en gang i året :)