torsdag 13. januar 2011

Nessie den tredje - oups!

Nessie den tredje har vært ferdig lenge alt, vaska og tørka flatt på stuegulvet har ho ligget der og smilt forførerisk til meg - i påvente av fotoshoot i helfigur. Fargene er nydelige og helt etter mitt hjerte, så måtte bare rigge til her for å få tatt noen små teaser-bilder inne - se så fint! :)


Har strikka Nessie i Kauni igjen ja, bare at denne gangen fikk jeg et innfall om at jeg skulle være så lur og følge oppskrifta - og gå opp et halvt pinnenummer sånn som jeg vanligvis må gjøre. Ikke særlig gjennomtenkt.... Nessie den tredje er skiiiitlang!!

Fikk vel bokstavelig talt hakeslipp da jeg danderte lekre skjerfet rundt halsen - og det nådde meg ned til knea! Og vel så det...!

Men det er min egen feil *sukk* - for de to første fikk jo helt perfekt lengde på ca 2 meter. Så hvorfor jeg fikk det for meg å bytte ut pinne nr 4 med nr 4,5 det må 'fåglarne vite'. Ei kjapp kontrollmåling viser at Nessie den tredje er minst 2,5 meter lang - liggende flatt. Siden det er løsere strikka så strekker det seg også endel når jeg har det på...Vel, fadesen er kun min egen skyld. Jeg har vel egentlig aldri sjekka strikkefastheta mi i Kauni, bare gått ut fra at jeg strikka for hardt i dette garnet også... *rødme* Og det er klart at over så mange masker gjør det virkelig forskjell.

Om jeg ikke rekker daglyset ute i morgen heller, så er disse bildene kanskje det siste som sees av 'Nessie den tredje' før en aldri så liten make-over i vaskemaskinen....


Og når det gjelder kjolen? Er fortsatt i rute :) Foreløpig bare strikka 2 cm i dag, men strikka 1 cm ekstra igår - så er per nå 12 cm lang :)

2 kommentarer:

Monica Therese sa...

Utrolig nydelige farger på Nessien!
Ble ikke overrasket da jeg leste at det var Kaunigarn du hadde brukt,det er så flotte fargeskift på de :)

Silje sin blogg sa...

kjempe fin nessie! Jeg tror jeg skal prøve meg på en slik en!
Ang Goldenvottene er de kanskje ikke varmere, men myyyye bedre og mykere;) Og like varme som andre;)

Nissefar

Nissefar kom på besøk i år også - noen strikkegaver blir i hvert fall brukt en gang i året :)